Maak een afspraak
16 augustus 2020

WORKSHOP

BEWUST & in STILTE thuiskomen bij JEZELF”

Dit is een 4 daagse workshop, gedurende 4 zaterdagen (groep 1 in de voormiddag & groep 2 in de namiddag) dat we samen op pad gaan.

Tina neemt je mee in de meditatie & yoga, ikzelf geef de principes mee over Mindfulness en vooral hoe die toe te passen in het dagelijkse leven.

Dit doen we telkens in kleine groepjes van max 12 personen, wegens Corona zijn het momenteel groepjes van 7 personen. Vandaar een groepje in de voormiddag & één in de namiddag.

Waar & wanneer?

Deze workshop gaat door in de groepspraktijk “de stilte” in de Abdis Agnesstraat nr 64 te Marke.

Dit op zaterdag 19, 26 september, 3 & 10 oktober 2020 , groep 1in de voormiddag van 9u tot 12u30 & groep 2 in de namiddag van 13u30 tot 17u.

Wat kan je verwachten?

Tijdens deze workshop begeleiden we jou via Yoga, Meditatie en Mindfulness,
om terug te gaan naar jezelf,
om de onrust in je hoofd en je hart tot rust te brengen,
om weer ruimte te creëren voor je eigen gevoel en verlangen.
Ikzelf zal jullie begeleiden in de wereld van de Mindfulness.
Tina neemt jullie mee, diep naar jezelf, via Yoga en meditatie.

We leren jou om heel bewust en in de intiemste stilte contact te maken met jezelf. Eens deze verbindingen zijn gemaakt, eens je dit hebt ervaren, kan en wil je hiermee zelf aan de slag.
Tussen de sessies door begeleiden we jullie met feedback, reminders en ondersteuning.

Thee, water en versnaperingen worden voorzien.
Yogamatjes, meditatiekussens en dekentjes zijn aanwezig.
Reserveren is noodzakelijk! Plaatsen zijn beperkt (max. 7 pers, want we respecteren de 1,5 m voor Corona) Ervaring is niet noodzakelijk.

Inschrijving!

Je kan reserveren voor deze workshop door een mailtje te sturen naar tina@pranabalance.be of hello@barbaravanwonterghem.be

Deelname bedraagt €188 (voor de 4 sessies van elk 3,5u) (wens je een factuur, dit kan uiteraard, geef gerust uw gegevens dan door aan Tina).

Uw reservatie is pas definitief na overschrijving op onze Bankrekening BE31 7380 3149 9255 met vermelding van uw naam + vermelding Workshop (groep 1 of 2).

Graag tot dan!
Namaste,
Tina & Barbara