Maak een afspraak

ACCESS BARS, ACCESS BARS WATTE?

Midden augustus deed ik een opleiding “Access Bars“. Ik moet toegeven dat ik er in het begin wat sceptisch tegenover stond. Maar iemand waar ik zeer veel vertrouwen in heb, raadde mij dit aan. Ze vond het heel aansluitend bij het energetische werk dat ik al deed in mijn praktijk, namelijk reiki en biomagnetisme. Ik ben wel iemand met een open mind en dus schreef ik mij in!

Oh wat ben ik blij dat ik deze opleiding gevolgd heb. Het is helemaal mijn ding.

#domoreofwhatmakesyouhappy

Access BARS is een energetische behandeling via aanraakpunten op het hoofd, waarmee je het lichaam in staat stelt om vastzittende gevoelens, gedachten, ideeën, overtuigingen en gedragspatronen los te laten. Loslaten is natuurlijk een groot woord, ik gebruik liever het woord RESET. De linker en rechterkant terug in evenwicht brengen door mijn handen symmetrisch aan te brengen op het hoofd en de energie/de bars te laten lopen. As easy as that! Laten we zeggen dat het voelt als een Quick Fix!

Het begint allemaal met een vraag!

We zitten allemaal wel met vragen … weet dat de antwoorden allemaal in ons zitten, soms heel heel diep weggestoken. We kunnen gerust wat om hulp vragen. Net zoals we bidden … en een vraag stellen aan God, kunnen we ook een vraag stellen aan het Universum.

Zoals Oprah Winfrey het ook zo mooi zei in een interview … “we willen dit van het leven, we willen dat uit het leven halen … wat als we de vraag eens andersom stellen, wat zou het leven van mij willen dat ik doe?

Daar diep gaan leren voelen zonder oordeel! Want door de jaren heen zijn er veel oordelen in ons brein geprogrammeerd geweest. Oordelen over geld, oordeel over hoe we de controle kunnen houden over de zaken, oordeel over onze creativiteit … oordeel over plezier, oordeel over ons eigen lichaam … en ga zo maar door.

Door in een diepe relaxatie te gaan, leren we te ontspannen, de controle los te laten, de antwoorden te ontvangen! We horen de antwoorden jammergenoeg niet (meer). Er is vaak te veel lawaai, te veel prikkels rondom ons.

Met deze behandeling die helemaal in stilte verloopt, laten we de stilte toe. Daar waar de antwoorden liggen. Daar waar we terug contact kunnen maken met ons lichaam, met onze kern, met onze ziel.

Zo kunnen we ons lichaam, geest en ziel in harmonie brengen.

We creëren dus een nieuwe realiteit. Eentje waar we ons meer in balans voelen.

Access Consciousness geeft ons toegang tot meer bewustzijn, om ons te bevrijden van alle polariteiten, conditioneringen, beperkingen van onze gedachten, gevoelens en emoties.

Stop met oordelen over jezelf!

Jezelf constant veroordelen is het meest onaardige wat je jezelf kan aandoen. Dus wees lief en mild voor jezelf. Weet ook dat we heel veel opnemen van onze omgeving. Ideeën, gedachten, emoties die niet van onszelf zijn. Stel jezelf dan ook vaak de vraag, “van wie is dit?” … “wat kan ik hiermee?” … “kan ik het veranderen?” … “hoe kan ik het veranderen?” …

Weet dat de hersengolven vertragen tijdens zo’n sessie. We zitten heel vaak constant in de beta golven, maar zakken naar alpha en delta is ook belangrijk. En tijdens onze REM slaap zitten we heel eventjes in Theta. Het is alsof je de delete knop indrukt van uw computer. Zo heb je terug ruimte om nieuwe dingen te ontvangen of te installeren. Nu je volwassen bent, kan je trachten uw keuzes bewuster te maken. En niet vanuit een automatische piloot.

Uw interesse gewekt?

Boek gerust uw sessie, voorzie hiervoor anderhalf uur. Want ik voorzie een half uurtje gesprek vooraf.

Zo weet ik waar ik extra nadruk kan leggen bij de behandeling.

Stuur me gerust een mailtje om uw afspraak vast te leggen.

See you then, Barbara