Maak een afspraak

Feedback loopbaanbegeleiding

Barbara is een TOPcoach. Ze luistert heel goed naar je verhaal en voelt heel goed aan wat je noden zijn en hoe je bent als persoon. Ze helpt je verder op weg. Door haar begeleiding krijg je veel meer inzicht in jezelf. Je wordt aan het denken gezet. Je krijgt nieuwe energie om aan de slag te gaan en uit te zoeken wat je wilt of niet wilt. Ze is een grote steun! Barbara is oprecht en authentiek. Fantastisch om bij haar coaching te volgen. Een aanrader!

Coaching volgen bij Barbara was een zeer aangename ervaring, de zeer warme menselijke aanpak was bijzonder , je voelde je heel op je gemak bij haar. Heb er enorm veel van opgestoken, ben ik nog op het juiste spoor ivb met mijn job? Wie ben ik, hoe vang ik moeilijke situatie’s op…Tips en handvaten die ik heel goed kan gebruiken. Kortom het was voor mij zeer verrijkend en voor veel mensen een aanrader!

N

Feedback life coaching en burn out traject

Na jarenlang over mijn grenzen te zijn gegaan en gehandeld te hebben vanuit de idee ‘dat ik moet, dat dit van me wordt verwacht, dat ik dit hoor te doen’, stortte ik uiteindelijk in. Ik kon niets meer: doodmoe, chronische hoofdpijn, geen energie, overal pijn, volledig ‘op’. Ik werd rust voorgeschreven. Na 4 maanden thuis was mijn situatie weinig veranderd, elke kleine inspanning eiste zijn tol. Op dat moment klopte ik bij Inside Out Coaching aan. Ik geef toe, in het begin met een afwachtende houding: het was voor mij – als nuchter en realistisch persoon – nieuw en heel onbekend terrein. Maar ik stond open voor een nieuwe invalshoek, vanuit de overtuiging dat er meer moest zijn dat ik kon doen om er terug bovenop te geraken, om terug ’normaal’ te kunnen functioneren. Ik kan nu zeggen: de beste beslissing die ik in mijn hersteltraject genomen heb! Ik keerde terug tot de kern van mezelf, leerde mezelf echt kennen. Ik kwam dingen te weten over mezelf die ik al heel lang heel diep had opgeborgen, maar die nodig van onder het stof moesten worden gehaald om er toe te komen authentiek te zijn. Ik kwam er eindelijk toe mijn eigen diepe behoeften te (h)erkennen én uit te drukken, mijn persoonlijke ‘valkuilen’ te begrijpen en mee aan de slag te gaan, dit om in de toekomst met een goed gevoel over mezelf in het leven te kunnen staan en de obstakels – die we blijvend tegenkomen – positief en krachtig tegemoet te kunnen treden. Toen Barbara in de eerste gesprekken over ‘transformatie’ sprak, leek mij dit zo vreemd. Nu begrijp ik de inhoud van die term ten volle. Ik ben dankbaar voor het traject dat ik samen met Barbara afleg; het heeft mij tot nieuwe inzichten gebracht.

Met heel mijn hart. K

Getuigenis Retreat Portugal oktober 2021

Een welgemeende DANKUWEL aan jou Babs, en natuurlijk ook mijn reisgezellen voor deze onvergetelijke, en voor mij ook wel life-changing trip. Ik ben echt nog aan het nagenieten 💖💖💖💖💖 G.

Amaai Babs.. dankjewel! 🙏🏼 een welgemeend en oprechte merci voor de fantastische 5 daagse! Dat smaakt naar heel wat meer 😍! Ik geniet nog zo na van alle mooie momenten, een lach en een traan, het mooie weer, het lekker eten, de sfeer, de onderbouwde workshops, de fijne yoga, de zalige meditaties en de intensiteit van de groep, één voor één KANJERS! Dankjewel! ❤️ I.

Het scheelde geen paspoort of ik was er bijna niet bij. Je kan niet missen wat je nooit gekend hebt, maar wat een gemis ging dat geweest zijn. Abundance, dat was het woord van de laatste dag. En boy did there was. Gedachten, inzichten, aanvaarding, gelach, gehuil, rust, verbondenheid en pure mensen. Dank je wel @inside_out_blog en de anderen, you know who you are❤️. En dan nu, nog een dagje met mezelf, ook altijd gezellig! Noémie

Een gedreven & professionele ‘aanpak’, die de groep dag na dag ‘bewoog’ – overduidelijk een mooie & warme ervaring voor alle deelnemers! Wij kijken uit naar de volgende editie! Luc & Greetje

High Sensitive/strong-willed coaching & Retreat Portugal 2021

Niet de makkelijkste vorm om te coachen.
Met een klein hartje, de moed in mijn schoenen belde ik aan bij Insideout. Een vriendelijke dame een spring in’t veld opende de deur. Levendig, beweeglijk. Een éérste keer werd ik reeds omvergeblazen. “WAUW”  Stante pede voelde ik haar energie wat een coach. En we waren vertrokken voor een lang project met vallen en opstaan,maar ook dit is ok. Het hoef allemaal niet a la minute te veranderen. “Trust The Proces” zegt Barbara vaak en ook dit klopt. Ik kijk er steeds naar uit om een nieuwe sessie te volgen nieuwe tools & inzichten te ontvangen. Met vallen en opstaan maar zo leerzaam en ze geeft nooit op, ze vecht samen met ikke om het monster te verslaan. Ik straal, geniet & voel me gelukkig maar ook keihard werken. Ik neem het stuur reeds zelf in handen maar mijn coach is dichtbij.

En de retraite in “PORTUGAL” dat wil ik niet beschrijven dit is iets om zelf te ontdekken & beleven. Doe als ik, druk even op de belknop & voel haar energie, een éérste keer omver geblazen worden. Neem haar kennis-energie in je op en “Leef je mooiste leven”.

“DOEN”
Thanks coach.

J.

Burn out Coaching

Ik werd naar Barbara doorverwezen tijdens mijn burnout en ik werd meteen geïnspireerd door haar holistische aanpak!De coaching die ik van Barbara mag ontvangen heeft echt een directe positieve impact op mijn dagdagelijks leven. Zoveel nieuwe en krachtige inzichten, die ik met beide handen aanneem.Ik voel me heel erg op mijn gemak bij Barbara, omdat ze ook haar authentieke zelf is. Vol vertrouwen kijk ik uit naar onze volgende sessies. Dankjewel Barbara dat je op mijn pad bent gekomen op het juiste moment!

A.

Stuur jouw getuigenis