Maak een afspraak

Nature lover

Ik kan nu wel zeggen dat ik écht een “NATURE LOVER” geworden ben … De natuur laadt mij op! De effecten daarvan zinderen vaak lang na … Ik krijg er letterlijk ENERGIE van. Ik heb dit wel moeten leren. Dit dankzij de cursus mindfulness die ik in 2014 gevolgd heb in Roeselare bij Daphne ( via het I AM instituut), dus zo’n 5 tal jaar geleden. Deze cursus heeft voor mij heel veel verandering gebracht! Alleen maar positieve veranderingen 😃. Zo ben ik mij van heel veel dingen veeeeel BEWUSTER geworden, hallelujah! En ook geduldiger … en ik kan wel zeggen dat ik niet zo’n geduldig persoon was vroeger. Alleen maar voordelen !

Ben je ook een natuurliefhebber en vind je het heerlijk om in de natuur te vertoeven?

Een échte aanrader is het Hallerbos in Dworp. Wanneer de hyacinten in bloei staan is het bos omgetoverd tot een paars tapijt.
Deze periode is rond midden april tot en met 1 mei ongeveer.

En de kleur paars* heeft dan ook nog eens een mooie betekenis*.

  • Het laatste en zevende Chakra is paars. Paars staat voor kracht, spiritualiteit, zelfvertrouwen, ambitie, arrogantie, dromen en overtuiging.
    Het zevende Chakra, ook wel het Kruinchakra genoemd, bevindt zich in het gebied van de kruin. Dit Chakra is de laatste in de rij van 7 die ervoor zorgt dat jouw energie optimaal door je lichaam kan stromen.
    Het zevende Chakra staat in relatie met verlichting het spiritualiteit. Je staat in verbinding met de geestelijke wereld. Je bent je bewust van de kosmos. Je voelt je één. Eén met de natuur!

Wij hebben er een zaak in de buurt, namelijk het Kasteel Gravenhof. Dit is op slechts 5 minuutjes van het Hallerbos. Vroeger nam ik nooit de tijd om de natuur in te gaan. Nu probeer ik daar wel wat tijd voor vrij te maken. Je kan er prachtige wandelingen doen.

Ik hoop dat jullie er even hard van kunnen genieten als mezelf! ENJOY!