Maak een afspraak

RECAP 2023 – 12 maanden, 12 beelden

Een terugblik werpen op het voorbije jaar vind ik een mooi ritueel. Het doet ons nog even stilstaan alvorens het nieuwe jaar in te duiken. Doe jij ook zoiets? Even stilstaan bij wat geweest is?

Zelf voel ik dan altijd een enorme dankbaarheid, voor alles wat ik heb mogen ontvangen en voor de dingen die ikzelf ook heb mogen doorgeven. Dankjewel om dan ook hier even te zijn.

Januari 2023

Op 1 januari 2023 was ik nog in vakantie in het zuiden van Frankrijk samen met mijn gezin. Dankbaar voor al deze mooie momenten samen, want de momenten allemaal samen zijn toch wel schaars. Onze dochter studeert sinds haar 15de in het buitenland en is heel zelden bij ons. Dit is de opoffering die erbij hoort als je gaat voor je dromen. We ondersteunen die dromen dan ook volledig en zijn ontzettend trots op onze kinderen. Het jaar samen kunnen starten is natuurlijk een prachtig begin! Komend nieuwjaar gaan we niet voltallig zijn en dat is oké, we laten de kansen die op hun pad komen zich dan ook graag ontvouwen. We willen hier niet egoïstisch in zijn om ze maar dicht bij ons te houden. Kinderen de vleugels geven om verder te leren uitvliegen is uiteindelijk toch de bedoeling. Om 2 super zelfstandige kinderen te hebben die ook tegen een stootje kunnen, dit is onze taak als ouder vind ik persoonlijk.

Begin januari gingen we ook op teambuilding met het werk van Sam, mijn man. Samen met zijn zakenpartner Youri en zijn vrouw Kelly & de collega’s met hun partner. Het werd een super gezellig samenzijn in de Ardennen en we gingen ook op avontuur! Het innerlijke kind in mij werd gevoed en was dan ook dolgelukkig met de avontuurlijke quad tocht die we deden. De kou kon ik plots prima trotseren.

En de moddervlekken op m’n gezicht liet ik ook graag toe! Het was pure FUN, voor mij althans! Ja, ik hou dan ook nogal van snelheid, misschien iets typisch voor een manifesting generator*, I don’t know. Wie zal het zeggen. Het zit misschien ook wel een beetje in de genen. En op zo’n momenten voel ik altijd mijn nonkel Rik op m’n schouders.

*In mijn coaching praktijk werk ik heel vaak met Human Design, en dit energietype ben ik.

Februari 2023

Deze maand was er eentje van gezellige wandelingen met vrienden, haardvuren, boeken lezen. Ook voor het eerst padel gespeeld in mijn leven. Het is jammergenoeg maar bij 1 x gebleven. Ik vond het leuk om te doen. Wie weet is het iets om in 2024 op te pikken?

Dit jaar had ik mij ingeschreven in een online opleiding, 365 dagen Kundalini yoga! En deze loopt bijna op z’n einde, voor mij voelt het eerder als een begin. Ik wist toen al dat dit mij zoveel ging brengen. Zoveel nieuwe wijsheid & inzichten. Zoveel nieuwe krya’s, zoveel nieuwe meditaties. Het bracht mij meer balans, veel innerlijke rust, veel helderheid! Het bracht mij nog dichter en dichter bij mijn kern, bij wie ik écht ben. Mijn authentieke ik.

Het gaat vooral om keuzes te maken die op dat moment het best aanvoelen, kwestie van gemotiveerd en consistent te blijven. Dit jaar koos ik voor de 365 dagen Kundalini yoga, voor de hotyoga en om wekelijks te trainen met een personal coach. Ik volg hierin altijd mijn hart.

Maart 2023

In maart ging op bezoek bij mijn allerbeste vriendin Isa, Isabelle Delft is van België afkomstig en woont nu in Spanje samen met haar man en zoontje. Voor ik haar leerde kennen, had ze al enkele jaren in Italië en Australië gewoond. Toen wij elkaar leerden kennen, geraakten wij maar niet uitgepraat … alsof wij elkaar teruggevonden hadden na jaren … We werden echte maatjes. We gingen samen naar de yoga, kwamen samen in contact met Kundalini yoga en waren gebeten van de microbe. We bouwden beiden onze coaching praktijk uit en werken dan ook heel graag samen. Revive coaching bekijkt uw gezondheid op een holistische toch zeer wetenschappelijk onderbouwde manier. Zo deed ik zelf enkele jaren terug een DNA test en kreeg ik terug regie over mijn eigen immuniteit en bij deze dus ook over mijn eigen gezondheid. Ik kan het dus iedereen aanraden.

Ik hoop haar in 2024 terug een bezoekje te kunnen brengen, want zo’n momenten zijn echte pure oplaadmomenten! Ik ben dan ook heel dankbaar voor onze vriendschap. By the way, onze Human Design lijkt dan toevallig heel sterk op mekaar 😉

April 2023

In april ging ik met 2 prachtige groepen van telkens 8 personen op retreat! Mijn Inside Out Retreats in Portugal, wat een thuiskomen telkens. En wat een groei mag ik telkens ervaren bij de deelnemers nadien. Ze maken echte quantum sprongen 🐬🐬🐬. Echt een plezier om te zien en te ervaren. Hier kan je enkele getuigenissen lezen.

In april & oktober 2024 ga ik terug. De editie van april is reeds volboekt maar er zijn wel nog plekjes vrij voor oktober 2024. Ziehier alle info. Altijd welkom!

Mei 2023

De maand mei is de maand waar ik ook jarig ben. Dit jaar werd ik er 46. Vroeger was dit altijd een werkdag … in de horeca zaten wij toen volop in de communieperiode. Nu hoef ik daar geen rekening meer mee te houden en ben ik zo vrij als een vogel om te doen wat ik wil! En dat doe ik dan ook 🙂

Op zo’n dag doe ik alleen dingen die ik leuk vind. Zo ging ik ontbijten bij Julia’s in Kortrijk. Boekte ik een energetische massage bij een collega, ging ik ’s middags overheerlijk lunchen bij Hotel Messeyne, had ik in de late namiddag nog een gezichtsbehandeling. Wat een verwennerij.

Ik leerde dan ook om dit mezelf te gunnen! Omdat ik het waard ben.

Juni 2023

Zo ging ik in juni op hiking & yoga retreat naar Oostenrijk. Mijn motto van TRAVELLERS RETURN RICHER blijft van toepassing. Deze reis bracht mij zoveeeeeeeeel KRACHT! De bergen gaven mij kracht. Hier kom ik héél graag nog terug met een eigen Inside Out Retreat.

De natuur laadt mij op en brengt mij heel hard in het hier & nu. Fysiek mijn grenzen verleggen vind ik dan ook echt heerlijk. Ik leerde daar ook nieuwe mensen kennen van Amerika, Duitsland en India. Heerlijk vind ik zoiets.

Indien interesse in een “Inside Out Retreat” naar Oostenrijk, plaats je gerust op de wachtlijst.

Juli 2023

In juli organiseerde ik nog een Inside Out Soulday!

Dat is een dagretreat waar we samenkomen met gelijkgestemde zielen en waar we leren contact te maken met de stem van onze ziel, waardoor we innerlijk groeien.

Hier gaat mijn hart altijd extra van stromen. Mensen samenbrengen, samen mediteren en tot rust komen. Verbinden met jezelf en de rest van de groep, lekker gezellig eten … hier word ik echt gelukkig van.

Wens je ook zo’n Soulday in jouw organisatie of bedrijf?

Stuur me mailtje en ik werk graag iets uit op maat.

Juli is ook de maand waar ik in verlof ging voor 2 weken met mijn gezin. Dus de maand juli kon al niet meer stuk 😉

Augustus 2023

Augustus was een heel drukke maand in de praktijk, daarnaast maakte ik voldoende tijd vrij om veel te gaan wandelen in de natuur en samen te zijn met de kinderen.

De zomer is niet m’n lievelingsseizoen. Uiteraard hou ik wel van de zon, maar vaak vind ik het te warm en is er te veel drukte. Ik hou van die tussenseizoenen zoals de herfst en de lente.

De zomermaanden blijven altijd een uitdaging om dicht bij mezelf te blijven!

Ik plaatste dan ook iets te veel in mijn agenda … maar durfde dingen te annuleren. Ik hou van vrijheid en een volboekte agenda in de weekends geven mij een druk. Ik plan dus niet graag te lang veel dingen op voorhand. Ik hou van spontane last minute boekingen 😃 Past het, dan past het … ik vertrouw dan op wat komen mag.

September

In september hadden we onze teamdag met Team loopbaan! Wij zijn een team met loopbaancoaches waar je terecht kan met de loopbaancheques van de VDAB.

We hebben een vuurloop 🔥 gedaan en nog vele andere leuke coach oefeningen. Op de foto zie je mij een plankje in 2 breken, puur op ademhaling en visualisatie gericht! En tjakka, plankje was in een mum van tijd in 2.

Ik vond het een zalige dag en heerlijk om te voelen dat ik leuke collega’s heb. Ook hiervoor ben ik heel dankbaar.

In januari hebben we terug een teamdag en gaan we niet de warmte maar de koude opzoeken, ik kijk er nu al naar uit.

Oktober

Oktober was good to me!

Veel werk in de praktijk, een workshop rond Mindfulness mogen geven voor een management team op verplaatsing. Wens je dit ook, ziehier alle info. Ik breng mijn yoga/meditatie matjes mee!

Deze maand ook op bezoek geweest bij mijn dochter na 2 maanden elkaar niet meer gezien te hebben, zoiets doet ALTIJD deugd.

Eind oktober ben ik ook met een groep op reis geweest naar Nepal!

Wat een prachtreis. Wat een energetische upgrade voor mezelf. Ik surf nog steeds op deze prachtige energie. Over deze reis kan ik wel een apart blogstukje schrijven. En wie weet, ooit ook een Inside Out Retreat. Ze zeggen dat Nepal het land is het van kruinchakra. Ik mocht er in ieder geval massa’s synchroniciteiten* ervaren.

Het was PURE MAGIE!

*De term synchroniciteit (ofwel gelijktijdigheid) werd bedacht in 1930 door de bekende psycholoog Carl Jung. Hij omschrijft de term om te beschrijven hoe verschijnselen in de psyche begeleid konden worden door fysieke voorvallen, en dat zonder oorzakelijk verband.

November

In november was er terug een Inside Out Soulday. En dat op 11/11. Net op een krachtige cosmic portal day, maakt het altijd extra bijzonder. Wat bedoel ik precies met een cosmic portal day? Tijdens een portaaldag kan de kosmische energie op aarde voelbaar zijn en omdat de sluier tussen ons en de kosmos dun is, kun je dit voelen en oppikken. Het versterkt je intuïtie, zorgt ervoor dat je visioenen ontvangt en heldere, levendige dromen hebt (die je ook beter kunt onthouden). Je kunt meer signalen van het universum ontvangen. 

Voorlopig staan er nog geen nieuwe Soulday’s op de planning. Ik laat dit even rusten en ik zie wel wat er komen mag.

We vierden deze maand ook mijn moeder’s 75ste verjaardag met de familie. We huurden een vakantiewoning en deden het thema na van het Huis, genoemd naar het programma op één. We deden ook de kinderkamer, de sportkamer, fotokadertjes de onverwachte gast. Het was een geslaagd weekend.

23 november werd onze dochter Juliette 18 en had ik het immense geluk haar die dag zelf ook te mogen zien optreden! Wat een emoties allemaal. Te veel om hier allemaal op te noemen. Soms zeggen beelden meer dan woorden. De foto is genomen op haar verjaardag tijdens het optreden van Les Imprévus van de Académie Princesse Grace.

Het was pure magie. De directeur had een super leuke verrassing voorzien, een vriend van haar mocht een prachtig lied zingen voor haar, het ontroerde zelf Prinses Caroline van Monaco die ook die avond aanwezig was. Heel bijzonder allemaal.

December

De tijd, het jaar is echt voorbij gevlogen …

Dit jaar starte ik ook de Inside Out Circle op. Een plek waar we online samenkomen. Waar ik teachings geef en waar we samen mediteren. Hier word ik ook echt happy van! Zin om even mee te surfen op mijn energie? Hier kan je alle info vinden.

De eerste reeks ging over “leren mediteren“, de tweede reeks over “leren manifesteren

De derde reeks die van start gaat in januari (JA, je kan nog meedoen 😃) gaat over “🚀leren quantum jumpen🚀”.

Het jaar is nog niet uit … dus laten we nog genieten van deze laatste mooie gezellige weken 🎄.

Don’t forget to shine from Inside Out ✨ want er is al dofheid genoeg in deze wereld.

Op naar een nieuw mooi 2024!

Het jaar van de 8, dit getal staat voor expansie en voor connectie met onze Spirit

Ik heb er in ieder geval al zin in, ik hoop jij ook?

Ik hoop ook dat onze wegen elkaar opnieuw mogen kruisen! Op een één op één sessie, een workshop, een Soulday, een Inside Out Retreat of online in de Inside Out Circle!

ALTIJD WELKOM

Barbara