Maak een afspraak

SUMMER of 2022

ZOMER 2022

Wat een zomer … 

Wat een warmte … 

Wat een emoties … 

Wat een rollercoaster 🎢


Ik vertel je graag hoe mijn zomer tot nu toe was en aanvoelde. Want ja, de zomer is nog niet helemaal ten einde. De septembermaand lonkt alvast! 


Ik ben ook héél benieuwd hoe jullie de zomer ervaren hebben? Als ideaal, perfecte rust, te druk, te veel feestjes …, volledig bijgetankt, graag meer van dat … Je mag het gerust delen in de comments.

 
En met welke mindset ga je de komende 6 maanden tegemoet? 
Wat zijn jullie intenties? 


Ik zit met de intentie van creatie … ik zit niet met een knaldrang 😜 maar wel met een scheppingsdrang. Nee,  niet van een 3de kind, wel om “Inside Out” verder te laten groeien en bloeien. Uitbreiding van mijn retreats die ik nu reeds aanbied in het buitenland, ook iets te voorzien hier in België/Nederland. Naast de retreats ben ik sinds midden juni begonnen aan mijn allereerste boek. Deze krijgt dan ook meer en meer vorm. Dit maakt mij ook écht happy! Het is dan ook mijn intentie hier verder aan te werken.

#domoreofwhatmakesyouhappy


Naast dit alles was voor mij de zomer toch wel een rollercoaster … Wij namen eind juli afscheid van onze papie, mijn lieve schoonvader. Het was afscheid was héél intens. Dankuwel aan Vanessa van Trost die een fantastische job heeft gedaan. We waren voorbereid, in de mate dat we ons hiervoor konden voorbereiden. Mijn schoonmoeder, man en kinderen en zijn 2 broers waren bij zijn afscheid. Nadien hebben wij voor een héél mooie en magische dienst gezorgd. Onder de bomen, midden in de natuur. Veel tijd om te rouwen had ik niet, want de agenda stond goed vol met coachings deze zomer. Ik voel wel hoe belangrijk dit stuk toch wel is. Wanneer ik de emtoties voel opkomen, laat ik ze er dan ook volledig zijn.

Ik dacht dat de zomer een kalmere periode ging zijn toen ik net begon met mijn praktijk. Niets is minder waar. Meer en meer mensen durven de stap zetten om zich te laten begeleiden. Om beter om te gaan met hun stress,  om innerlijke rust te vinden, om zichzelf beter te begrijpen, om bepaalde zaken een plaats te (kunnen) geven, om spirituele groei toe te laten … Om hun energie beter te laten stroomlijnen … 
Ik ben hier heel diep dankbaar voor. 


Ook onze kids hadden een bewogen zomer. 

Er was het verdriet, het verdriet om papie te laten gaan maar er was ook héél veel plezier en veel mooie momenten. Zo was er het fantastische scoutskamp voor Jean, 10 dagen zonder gsm, zonder tv, zonder Playstation … wel 10 dagen midden in de natuur. Wat een kado! Dankuwel aan de leiding hiervoor. Ook het Avanco avonturenkamp vond hij de max. Dankuwel aan Aaron en zijn team!

We zijn nog eens samen een dagje naar Bellewaerde geweest, plezier verzekerd. En voor de allerlaatste keer op de kevertjes kunnen zitten, want deze worden afgebroken. Er komt een nagelnieuwe waterattractie in het park. Ook hier blijven ze duidelijk niet stilzitten en herinvesteren ze in hun infrastructuur.

Juliette had ook een zeer drukke zomer. Balletstage in Pirouette, daarna 2 weken balletstage in de Académie Princesse Grace in Monaco waar ze ook auditie deed. Ook nog anderhalve week naar Londen naar de Royal Ballet School of Londen. En deze week als afsluiter van de zomer, nog een Summer stage in Pirouette. Haar harde werken de afgelopen jaren werd meer dan beloond, want Juliette mag van start in Monaco! Alejandra Garcia Neyla zorgde voor een zeer mooi fundament en ook Mister Ellison deed mooi werk in New York met zijn team.  


Laat september de maand zijn om terug op onzen plooi te komen. Terug de normale(re) structuur.

Zijn jullie er klaar voor?


De maand oktober staat voor mij ook voor de maand waarop ik erop uit trek met “Inside Out”. Want dan organiseer ik twee keer een retreat naar Portugal. Telkens met 8 personen. Iets waar ik héél hard naar uit kijk. Voelt voor mij echt als thuiskomen. Bij mezelf, bij de groep, in dit mooie warme zuiderse land. Waar alles net wat trager mag 😎

Week van 6 – 11 oktober 2022 (volzet 🧡)

Week van 21 – 26 oktober 2022 (volzet 🧡)

Week van 20/4 – 25/4 2023 ( nog 2 dubbele kamers vrij 💚)

Week van 27/4 – 2/5 2023 (volzet 🧡)

Interesse om eens mee te gaan op een Inside Out Retreat? Stuur me gerust een mailtje.


Wens je verder op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen, abonneer dan gerust hier op mijn nieuwsbrief! 


Vele warme groetjes Barbara