Maak een afspraak
28 april 2021

Wat ik van je heb geleerd!

Het was een bewogen maand april. 

Vandaar dat mijn maandelijkse blogpost er pas op de valreep is. 
Begin deze maand werd je ziek … mijn lieve dooppeter. Een paar weken later was je weg … het is plots zo snel gegaan. 


Ik had je nog aan de telefoon wanneer je reeds opgenomen was in het ziekenhuis. Ik zei dat ik een kaarsje ging laten branden … wel meer dan eentje. Ze brandt nog! En ze zal altijd blijven branden …  Dit was ook nog uw wens. Je blijft voor eeuwig in ons hart branden. Beloofd. 


In deze blogpost wil ik graag nog meegeven wat ik van je heb geleerd! Ja want het was héél wat. 


Dat jij iemand was die leefde vanuit je HART ❤️. Je had levensvreugde. Werkvreugde. Net datgene dat ik nu wens door te geven aan mijn coachees in mijn praktijk. Je was content dat ik mij jeunde op mijn nieuwe weg.


Jij was jij.

Je deed je niet anders voor. Op en top authentiek.

Je stond héél dicht bij de natuur. De duivensport 🕊️ was dan ook uw passie. Uw duivenkot was voor u waarschijnlijk wat mijn yogamat/meditatiekussen voor mij betekent. Uw manier van mediteren. 


Je was een écht gevoelsmens. Je zag graag mensen. Uw familie & vrienden stonden dan ook centraal in uw leven. 


Je was ook een échte dierenvriend. Diva (jullie hond) was ook uw trouwe vriend. 


Je was ook écht een luisterend oor. Zonder oordeel. Je had een sterke eigen mening. Maar stond open voor tegen argumentering. Je was open minded.

 
Je had discipline. Zo kwam je altijd op tijd. De discipline om koude douches te nemen had je ook. Wim Hof avant la lettre 😉

 
Respect was ook één van uw hoofdwaarden. Respect voor de ander & zelfrespect. De zaken moesten correct gebeuren. Geen halfslachtige zaken. Streng maar rechtvaardig. Zo was je. Eerlijk duurt het langst.
Just is just. Het moest kloppen. Als je een afrekening maakte en er zat ergens een fout in, zocht je tot je het vond!  


Genieten! Voluit. Van lekker eten, van een goed glas rode wijn. Je genoot ook van een vol bord patatten. Ja want dit was voedend … nodig om goed “gegraand” te zijn & sterk 💪🏻 te staan. Om tegen nen duw te kunnen.


Gul! Je bracht dan altijd nen vollen zak noten. Je had ook een gulle lach. 
Je leefde VOLUIT.  Met een vol, warm hart. 

De slogan op deze foto was: “do more of what makes you happy”. Je had het niet zo voor die Engelse woorden. Zeg het maar in het Nederlands zei je dan altijd. Doe vooral de dingen die je gelukkig maken.

Hou van wat je doet & doe wat je graag doet.


DANKUWEL voor al deze mooie lessen.

Ik geef ze ook graag door aan mijn eigen kinderen, mijn petekinderen Victor & Emilia,  mijn coachees … 


YOU SHONE FROM INSIDE OUT 
Barbara