Maak een afspraak

DO MORE OF WHAT MAKES YOU HAPPY! 

Gisteren waren we 1 november. Dag dat we de doden vieren. Ook wij doen dit traditioneel in familieverband.

Zelf waren we er niet bij dit jaar omdat we op bezoek waren bij onze ballerina. Ik wil het graag hierover hebben met jullie: Do more of what makes you happy … Ik schreef er eerder een blogpost over.

Het is mijn levensmotto, het is iets dat telkens terugkomt. Het is ook iets wat ik voor ieder van jullie toe wens. Ik help jullie graag hierbij. Mijn boodschap vandaag naar jullie toe is: LEEF! Want jij bent nog niet dood. En uiteraard met onze dierbaren in ons hart ❤️ Zijn zijn onze gidsen. 

Laat ons vooral meer dingen doen die ons écht intens gelukkig maken. Ik geef jullie graag mee wat mij intens gelukkig maakt. 

VERTRAGEN & BEWEGEN 

Een dagje vertragen, daarvan kan ik genieten met volle teugen. Super vroeg opstaan hoort daar ook bij, dan lijkt mijn dag dubbel zo lang.  Eergisteren heb ik eens een dagje vertraagd en ben ik ook in beweging gekomen. 

Loopschoenen aan en vooruit met de geit. Mijn conditie kan wel een goede push gebruiken. 

Het gevoel te bewegen doet zeer goed. Te kunnen lopen, in een gezond lichaam. Staan daar vaak te weinig bij stil, alé ik toch. En dat op een wondermooie plek. Langs de prachtige kustlijn van de French Riviera. Kostte mij niets, alleen mijn inzet. Daarna liep ik een cosmetica winkel binnen en kon ik er een gezichtsbehandeling/massage krijgen. Ik gunde mezelf dit kado. Ik voelde mij in de HEMEL. De hemel op aarde. Mezelf laten verzorgen, wat een weelde! #domoreofwhatmakesyoughappy 😉 
Daarna nog lang genoten van de zon, de zee op het strand. 

HOMECOMING & CONNECTING 

Thuiskomen bij mezelf maakt mij ook intens gelukkig, herinneren wie ik ben.

Wie ik wil zijn en wat ik nog kan betekenen voor anderen. Hoe kan ik mijn missie nog verder vorm geven op een andere manier dan enkel via 1 op 1 sessies. Deze ga ik uiteraard ook nog blijven doen, maar er is vanalles aan het borrelen. Er zijn wel 1000 den zaadjes gepland het laatste jaar … en nu kiezen welke ik verder wil laten groeien en bloeien. 

Het zijn KEUZES maken. Kiezen zorgt voor helderheid en FOCUS en uiteraard ook voor een groter geluksgevoel. 

Connectie maken, connectie maken met mezelf, om dan op een dieper level te kunnen connecteren met ieder van jullie. Dit doe ik via mijn coachings maar zeker en vast ook tijdens mijn retreats.


Hoe doe ik dit? Ik deel je graag mijn 3 pijlers :

KUNDALINI YOGA, QUANTUM HEALING & CHANNELING 

Wat is Kundalini? 
Wat is Quantum? 
Wat is Channeling? 

Wat is Kundalini yoga? 

De yoga van bewustwording. Kundalini Yoga is de wetenschap van de Realiteit. Het ontdoet je van oude onbehulpzame patronen en zorgt ervoor dat je jezelf en je leven weer helder kunt zien. Ja dat is soms confronterend. Maar uiteindelijk kom je dan weer bij je Natuurlijke Staat uit. Waarin je volledig vrij bent. En je in contact staat met je Innerlijke Kind en je Hogere Intuïtie. En dan begint je leven pas echt. Het leven waarvoor je hier bent gekomen.  (uitleg komt van mijn Kundalini teacher Guru Gian)


Kundalini yoga lijkt zo ontzettend raar als je dit aan het doen bent … je vraagt je beter niet af … wat ben ik hier in Godsnaam aan het doen. “Wahe Guru Wahe Guru Wahe Gio” chanten … mijn kinderen doen mij dan graag na. Maar ze laten mij doen. Want ze zien een andere mama. Een gelukkige moeder, een moeder die niet overstressed is, een moeder die er is. 

Kundalini maakt de FORCE WITHIN YOU wakker! Mijn zoon is een Star Wars fan. “May the force be with you” zegt hij dan. OOOOOHHHH yes. The force is with you, ALWAYS. Je hoeft er alleen maar in te geloven en uit deze energie te tappen. 

Bij Kundanlini yoga ga ik zelf vertragen, kom in beweging door de yoga oefeningen en kom in terug in contact met mezelf via de meditaties.

If you show up for the meditation, then the meditation shows up for you. 

Wat is Quantum? 
Alles om ons heen is energie, alles beweegt op universele energie. 

In het energetische lichaam van een mens kunnen blokkades ontstaan. Blokkades veroorzaakt door bepaalde emoties of gedachten.Tijdens een Quantum Healing word je begeleidt om je eigen energetisch veld te harmoniseren met het grotere energieveld. Dit zorgt ervoor dat je dieper in je gevoel gaat staan. Met als doel bewustwording van emotionele blokkades, één worden met je gevoel en innerlijke blokkades leren accepteren en loslaten. Onszelf naar een betere versie van onszelf brengen doen we via een Quantum jump. 

We springen als het ware op een andere tijdlijn. We verplaatsen onze (energie) frequentie. In de kwantummechanica, een deelgebied van de natuurkunde, is een kwantumsprong een verandering van een elektron binnen een atoom van de ene kwantumtoestand naar de andere kwantumtoestand.
We hebben hiervoor verschillende tools om daar te geraken. Is een proces van verschillende stappen. 

Ik vind het een magisch proces. Ik ga hierover zeker nog dingen blijven delen. So stay tuned! Blijf me volgen om verder op de hoogte te blijven.  

Laten we samen die volgende golf pakken! Ik neem je heel graag mee.

Wat is channeling?
Channelen is het fenomeen waarbij iemand zich in een staat van verruimd bewustzijn bevindt. Hierbij wordt er contact gelegd met een gids of met je eigen hogere zelf. Wellicht klinkt dit allemaal vrij zweverig, maar je hoeft zeker niet spiritueel te zijn om aan channeling te kunnen doen. Iedereen kan een channeler zijn. Ga in je kracht staan en ontvang de vele mooie boodschappen! LUISTER, … luister naar de roep van je ZIEL. Maak terug contact met uw intuïtie. In zo’n gesprek zeg je dingen die wijzer zijn dan jezelf. Je bent verbonden met een ander veld, een andere timeline. Quantum wave nemen in het multiversum, op een andere timeline reizen. Het is vooral dingen zien-voelen-beleven. We zijn allemaal verbonden met het veld. Ik ben een doorgeefluik, een kanaal. 

Deze boodschap kreeg ik heel mooi door tijdens mijn allereerste Retreat in Portugal in oktober 2021. Ik ben héél graag een doorgeefluik naar jullie toe. Hoe kom je volledig in uw eigen kracht? Hoe kan je volledig jezelf zijn? Zonder schaamte, zonder u te hoeven wegstoppen, zonder angst voor afgunst. En zoveel meer. Ik schreef er onlangs nog een blogstukje over: My spirit guides.

Allen hebben een HOLOGRAM, een blueprint, een energetische straling, het fysieke lichaam is enkel een omhulsel.

Ik help je héél graag indalen in uw eigen hologram. Ik breng je graag terug bij uw kern. Dan vervagen alle twijfels. Kan je KEUZES maken en RICHTING kiezen die u écht gelukkig maken! 

Ik geef je heel graag de boodschappen door die ik zelf doorkrijg voor jullie.

Let’s connect & make yourself HAPPY! 

Barbara

PS: Als er dan nog tijd over is 😉, maak ik ook graag mijn boek verder af want dit maakt mij ook echt gelukkig.

SCHRIJVEN is ZEKER EN VAST OOK EEN ZEER GROTE DROOM van mij! Schrijver zijn van verschillende bestsellers, durf groots te dromen, doe ik zelf ook 😃

Waar droom jij nog van?

Veel liefs

Barbara